Salgsklar er til dig, der ønsker hjælp til at præsentere din bolig bedst mulig og minimere salgstiden.
Vi hjælper dig med de faktorer, der kan gøre at din bolig bliver mere attraktiv for flere købere, når boligen er til salg/sættes til salg.
Ofter møde vi boligejere, der ønsker at optimere deres egen bolig, men ikke ved hvor de skal starte og hvad der kan gøres for at flere købere kan se potentialet i boligen.
Vi tilbyder at vi kommer ud og gennemgå din bolig med dig. Vi fortæller hvad, der kan gøres og hvad det vil kræve af dig eller anden aktør.
Vi møder ofte ejer, der er ærgerlig over at de ikke har gjort dette før. Det kræver ikke det store, men har gjort deres bolig meget mere behagelig efter et besøg af salgsklar.
Vi ser med købers øjne og kan give dig et frisk pust til hvad, der er overkommeligt at gøre, for at få din bolig optimeret.
Salgklar bidrager med:


-     Overblik over hvilke ting, der forstyrrer førstehåndsindtrykket

-     Hvordan kan vi indrette anderledes, fjerne eller tilføje møbler i de forskellige rum

-     Indretning med kunst, accessoires og nips

-     Løsning til at få gjort ting færdig, hvis du er i gang med et projekt i din bolig

-     Vejledning til håndværkere, hvis du ikke selv vil stå for opgaven

Samme ejendom
- ny præsentation


Dette er historien om en gammel skole, som i start 70’erne blev bygget om til bolig og fyldt med familieminder, for derefter at blive forladt og sygne en smule hen, indtil huset skulle overtages af en ny familie, som atter bringer den gamle finurlige ejendom tilbage til det den skal være. Fyldt med gode oplevelser!

Efter at have prøvet først én mægler, tog sælger fat i Heegaard Bolig, som kom ud og vurderede stedet. Huset havde på det tidspunkt stået ubeboet hen i et par år, og udover opvarmning og generelt tilsyn, var der ikke sket noget på stedet i lang tid. Ved besøget af Heegaard Bolig fik sælger sig en brat opvågning: ”Jeg blev guidet på en rigtig fin måde til at se huset med andre briller, køberbriller. For mig har det jo altid været mit barndomshjem og spindelvæv og gamle gardiner kunne ikke ændre det syn. Men gamle møbler og en masse ting, som alligevel bare skulle sorteres og smides ud, fyldte i huset og gjorde det svært for en køber at gen­nemskue mulighederne”, fortæller Knirke, som sammen med Heegaard Bolig igang­satte en større oprydning og en rengøring af hele huset.


”Jeg var i tvivl om Heegaard Bolig ville tage en sag som vores, fordi huset er ældre og trænger til en opdatering - men de var heldigvis meget imødekommende og fulde af begejstring og så rigtig mange muligheder i ejendommen”

- Knirke, sælger